JAGUAR TCC MELEGOLLÓ

A TC azt jelenti, hogy az olló éle melegítve van. A vágással a hajvégeket lezárja így a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvesség a hajszálban marad. Ezzel elősegíti a haj természetes regenerálódását.A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét. A Jaguar TC minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális eredményt lehet elérni akár vastag, normál, vagy vékony szálú; rövid vagy hosszú hajról legyen szó. A számítógép-vezérelt hőfokszabályozás biztosítja, hogy az olló élei mindig pontosan a beállított hőfokon maradjanak. A TC-vágás lezárja a hajvégeket és a haj nem töredezik tovább. A rendszeresen Jaguar TC melegollóval vágott haj teljesen egészséges és ép lesz. Minden haj természeténél fogva egészséges. De az UV sugárzás, levegőszennyeződések, hőmérséklet ingadozások és különböző kezelések a haj szerkezetét megtámadhatják. A haj elveszíti az erejét, fénytelen és törékeny lesz. Tudósok bebizonyították, hogy a normális hajvágáskor a hajszálvégek nyitottak maradnak és elveszítik lényeges természetes anyagaikat. A Jaguar, a vezető ollóspecialista erre fejlesztette ki a Jaguar TC (ThermoCut), vagyis melegollós rendszert, amivel a hajat különlegesen kímélő módon lehet levágni.
  STEAMPOD HAJSZERKEZET ÚJJÁÉPÍTŐ KEZELÉS

Ez az eljárás a gőz erejével építi be a vitaminokat a hajszálakba így az táplálja, és egészségesebbé teszi a hajat.
Eltűnnek a töredezett hajvégek, az eredmény sima felületű, puha tapintású, csillogó haj.
A mélyen ható ápolás révén a természetes, festett, melírozott, szőkített vagy dauerolt haj egyaránt visszanyeri egészséges vitalitását valamint könnyebben kezelhetővé válik.
Ár:
Hajhossztól függően: 5.100FT- 5.700FT (Amely tartalmazza: mosást, szárítást, és a kezelést)


KERATINOS HAJSIMÍTÓ TERÁPIA

• A Lisse Design keratin terápia egyedülálló szolgáltatást nyújt, hiszen a hajegyenesítés és az általános keratin terápia hátrányait nem tartalmazza. Előnye, hogy míg a hajegyenesítés és keratinos kezelés után 48 óráig nem lehetett megmosni, copfozni, csatozni, csavarni és beszárítani a hajat, a festésről nem is beszélve, addig a Lisse Design keratin terápiát követően nemcsak, hogy azonnal mosható és gumizható a haj, hanem már be is festhetjük. Mivel nem kémiai kezelésről van szó, vagyis kén-kötéseket nem bontunk, bátran megtehetjük ezeket a hajjal.
A Lisse Design alapvetően egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetően egy igazi „vitalitás bomba”, ami élettel és fénnyel tölti meg a hajat. Amint bejuttatjuk a speciális kezeléssel a hajba a keratint, azonnali látványos eredményt kapunk. A leglátványosabb eredményt természetesen a szerkezetileg sérült hajaknál kapjuk: a dauerolt, szőkített, rendszeresen festett hajak ápolására kimondottan ajánlott. Az erőtlen és vékony szálú haj is azonnal megerősödik, új életre kel az extra adag keratinnak köszönhetően.
A keratinos kezelés előnye, hogy a terápia azonnali eredményt nyújt, gyorsan elsajátítható és vendégeinknek új szolgáltatásként ajánlhatjuk. A terméket ecsettel kell felvinni a hajra, és ugyanúgy kell vele dolgoznunk, mintha festenénk. Gyors, hiszen két óra alatt el lehet végezni a kezelést, hajmennyiségtől függően.


HAJHOSSZABÍTÁS


Keratinos hőillesztés


A keratinos hőillesztés a legkímélőbb módszer hajhosszabbítás esetén. Ahhoz, hogy megértsük, miért ez a legkímélőbb módszer, tisztában kell lenni azzal, hogy mi a keratin.

Mi a keratin?

A keratin egy fehérje féleség, mely a hajszál kémiai anyaga. Egy hosszanti szerkezetű aminosavlánc, valamint az ezeket összekötő harántláncok összessége.
Rövidebben szólva, a keratin a haj alapvető anyaga.
Régebben volt kereskedelmi forgalomban folyékony formában keratin, melyet úgy is neveztek, hogy folyékony haj. Ez valóban fedte a valóságot, hiszen a haj alapanyagát lehetett megkapni folyékony formában.
Ennek tudatában már egészen érthető, hogy miért a keratinos hőillesztés a legkíméletesebb módja a hajhosszabbítás és hajdúsítás műveletének.

Természetes hatás

A keratinos hőillesztés a legalkalmasabb hajhosszabbítás eljárás arra vonatkozóan, hogy észrevétlen maradjon a tény, miszerint póthaj van beillesztve.
Tincses hajhosszabbítás a lényege, ezért még akkor is természetes marad a haj, ha valaki beletúr. Ujjakkal sem igazán lehet érzékelni az illesztéseket.
Tökéletesen alkalmas copfos, kontyos, feltűzött frizurákhoz, hiszen akkor sem látható az illesztés, ha láthatóvá van téve a hajtő.

 

Hajfelvarrás

 

Elérhetőségeink